fbpx
Home FAMILY & HOMEFOOD #Cooking Class #11_November20 | Κοτόσουπα χωρίς ρύζι

#Cooking Class #11_November20 | Κοτόσουπα χωρίς ρύζι

by Business Mum

#Cooking Class #11_November_20

Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε : 

  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 καρότο
  • 1 πατάτα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, μόνο τα φύλλα
  • 1 λίτρο νερό
  • 1 κύβο κότας
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 200 γρ. κοτόπουλο, ψημένο

Για το σερβίρισμα

  • θυμάρι, ψιλοκομμένο
  • 2 παξιμάδια

Εκτέλεση 

  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το καρότο. Κόβουμε την πατάτα σε μικρά κυβάκια, για να βράσει γρήγορα.
  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. 
  • Σοτάρουμε τα λαχανικά για 2 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά. 
  • Προσθέτουμε το θυμάρι, το νερό, τον κύβο, αλάτι, πιπέρι και βράζουμε για 15 λεπτά. 
  • Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. 
  • Βράζουμε για ακόμα 5 λεπτά και αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
  • Ελέγχουμε τα καρυκεύματα, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο θυμάρι και σερβίρουμε με παξιμάδια.

Related Posts

Leave a Comment