Home CHILDMUST HAVE Γνωρίζουμε ελληνικές επιχειρήσεις| Mother Touch, μια πρωτότυπη ελληνική επιχείρηση παιδικών λευκών ειδών που αξίζει να γνωρίσετε και να εμπιστευτείτε!

Γνωρίζουμε ελληνικές επιχειρήσεις| Mother Touch, μια πρωτότυπη ελληνική επιχείρηση παιδικών λευκών ειδών που αξίζει να γνωρίσετε και να εμπιστευτείτε!

by Businessmum.gr

1. Πότε και πώς ιδρύθηκε η MotherTouch;

Η MotherTouch πήρε σάρκα και οστά το πρώτο τρίμηνο του 2018 ύστερα από 2,5 χρόνια έρευνας και δοκιμών. Δημιουργήσαμε την MotherTouch γιατί πολύ άπλα πιστεύουμε ότι “στο κάθε παιδί πρέπει να παρέχουμε το καλύτερο”. Βασισμένοι στον μοντέρνο σχεδιασμό και στη σύγχρονη κλωστοϋφαντουργική επιστήμη, δημιουργήσαμε μπουρνούζια, κάπες, πετσέτες και σεντόνια τόσο μοναδικά όσο και το παιδί σας.

2. Η MotherTouch είναι μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα , eshop ή έχει και φυσική έδρα;

Λειτουργούμε μόνο ως ηλεκτρονικό κατάστημα για απευθείας πώληση στον ενδιαφερόμενο άλλα έχουμε κάνει πολύ σημαντικές συνεργασίες με γνωστές αλυσίδες παιδικών όπως η MOTHER CARE και η MATOU FRANCE ώστε ο πελάτης να μπορεί να βρίσκει τα προϊόντα μας και στα καταστήματα αυτών των εταιρειών. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τις ανωτέρω συνεργασίες καθώς πρόκειται για αναγνωρισμένες εταιρείες και μάλιστα , αξίζει να τονιστεί ό,τι είμαστε η μοναδική Ελληνική εταιρεία με παιδικά λευκά είδη σε όλη την γκάμα της MOTHER CARE. Επίσης προϊόντα μας θα βρείτε και σε μεμονωμένα επιλεγμένα καταστήματα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας .

3. Ποιος είναι ο στόχος της MotherTouch; Τι το διαφορετικό μπορεί να βρει μια μαμά, έναντι άλλων εταιριών;

Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός, να προμηθεύσουμε τους γονείς με προϊόντα τόσο μοναδικά όσο και τα παιδιά τους!

Ξεκινήσαμε με βασικό σκοπό, και νομίζω τα καταφέραμε στο έπακρο, να κυκλοφορήσουμε στην Ελληνική αγορά και να προσφέρουμε στα παιδιά ότι πιο ποιοτικό υπάρχει στην σύγχρονη κλωστοϋφαντουργία. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι όλη η γκάμα προϊόντων της MotherTouch είναι βασισμένη σε τόσο πρωτοποριακές πρώτες ύλες που από μόνο του αυτό μας διαφοροποιεί από τις άλλες εταιρείες. Χρησιμοποιώντας νήματα Bamboo για όλα τα χνουδωτά μας , δίνουμε στα υφάσματα μας ιδιότητες που κάθε γονιός θα ήθελε για το παιδί του Φυσικό, Οικολογικό, Αγνό, Ακατέργαστο, Χωρίς Χημικά, Υποαλλεργικό, 4 φορές πιο απορροφητικό από το βαμβάκι κ.α. είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας . Επίσης, όλα τα πανιά που χρησιμοποιούμε για τα σεντόνια είναι από ύφασμα Βαμβακοσατεν- αποκλειστικά και μόνο από νήματα Πενιε – 100% Cotton και πυκνότητας 350 κλωστών ανά τετρ.ιντσα .

4. Τις συλλογές της MotherTouch τις επιμελείστε οι ίδιοι;

Ναι , όλα μας τα προϊόντα είναι αποτέλεσμα προσωπικής δουλειάς .

5. Πώς επιλέγετε/ εμπνέεστε τα προϊόντα σας;

Έχοντας τρία παιδιά – όλων των ηλικιών (3, 12 ,16 ετών) – είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις ανάγκες τόσο των παιδιών όσο και των γονέων .

6. Τι νέο να περιμένουμε από τη MotherTouch ;

Μια νέα συλλογή για το καλοκαίρι του 2019 βασισμένοι σε εντελώς νέες ιδέες που το καταναλωτικό κοινό θα δει σύντομα. Ωστόσο το concept της εταιρείας παραμένει το ίδιο με γνώμονα πάντα τα πάρα πολύ ποιοτικά προϊόντα έτσι ώστε να παρέχουμε στα παιδιά μας ότι καλύτερο υπάρχει .

Πίσω από τη MotherTouch, κρύβονται η Αγγελική και ο Μιχάλης, ας τους γνωρίσουμε καλύτερα.

1. Η MotherTouch πως προέκυψε ως ιδέα; Σχετίζεται με τις σπουδές ή το επάγγελμα σας ;

Κατ’αρχην να πούμε ότι είμαστε ζευγάρι όχι μόνο στην δουλειά άλλα και στην ζωή εδώ και αρκετά χρόνια. Ναι υπάρχει κλωστοϋφαντουργικό υπόβαθρο και εμπειρία πολλών δεκαετιών από την μεριά του Μιχάλη. Αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε τόσο καλά τα προϊόντα μας.

Έτσι λοιπόν συνδέσαμε την κλωστοϋφαντουργική γνώση ( Μιχάλης ) με το σύγχρονο styling και το ένστικτο της Μαμάς ( Αγγελική ). Αυτό που μας ώθησε πραγματικά όμως στο να δημιουργήσουμε την MotherTouch ήταν κάποια δερματικά προβλήματα που είχε ως μωρό η μικρή μας κόρη. Μιλώντας και με άλλους γονείς διαπιστώσαμε ότι η πλειοψηφία των παιδιών αντιμετώπιζε παρόμοια προβλήματα και έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια σειρά προϊόντων που δεν θα προκαλούσαν κανένα πρόβλημα στα ευαίσθητα παιδικά δερματάκια .

2. Πώς προέκυψε η ιδέα του brand; Γιατί MotherTouch;

Η αλήθεια είναι ότι το MotherTouch είναι το πρώτο όνομα που μας ήρθε στο μυαλό και ούτε καν μπήκαμε στην διαδικασία να σκεφτούμε κάτι άλλο … MotherTouch γιατί όλα μας τα προϊόντα είναι τόσο απαλά και δίνουν τόσο προστασία στα παιδιά μας όσο το άγγιγμα της Μητέρας .

3. Ποιες τάσεις επικρατούν στη παιδική μόδα και των λευκών ειδών αυτή την περίοδο, που θα μας πρότεινες;

Οι γραμμές που επικρατούν είναι λιτές , στα όρια του minimal. Απλά, ωραία και έξυπνα σχεδιασμένα προϊόντα που διευκολύνουν στην χρήση τόσο το παιδί όσο και τους γονείς. Το λευκό επικρατεί ως το πλέον ενδεδειγμένο χρώμα για παιδιά ( αποφεύγουμε οποιαδήποτε επαφή χρωστικής ουσίας με το ευαίσθητο παιδικό δερματάκι ). Έχοντας κάνει εκτεταμένη έρευνα στην Ευρωπαϊκή αγορά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η χρήση ινών Bamboo είναι το next big thing όσο αφορά την παιδική μόδα και όχι μόνο …

Γενικά υπάρχει η τάση – ειδικά στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη – για προϊόντα που πληρούν το πράσινο πακέτο. Οι ίνες Bamboo βρίσκονται στην κορυφή της λίστας έχοντας χαρακτηριστικά όπως Οικολογικό, Αειφόρο, Βιοαποικοδομήσιμο κ.α. Πιστεύουμε ότι είναι κάτι που κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια παγκοσμίως .

4. Πώς επέλεξες να ασχοληθείς με αυτό το κλάδο ; Τι σου προσφέρει η επικοινωνία μέσω διαδικτύου με το κοινό τη MotherTouch ;

Όπως είπαμε , η επαφή με τον κλάδο γενικά υπήρχε αν και όχι στο επίπεδο των παιδικών Λευκών Ειδών . Ουσιαστικά είναι κάτι που δημιουργήσαμε ως ζευγάρι αφού παντρέψαμε τις γνώσεις μας και τις ικανότητες μας. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο να διαβάζεις η να ακούς σχόλια για το πόσο ευχαριστημένοι είναι οι γονείς που μας εμπιστεύτηκαν. Σου δίνει πολύ μεγάλη ώθηση να προχωρήσεις . .

5. Είσαι μαμά. Πώς επιλέγεις ρούχα, αξεσουάρ και προϊόντα για τα παιδιά σου ; -Ως μαμά με ποια κριτήρια επιλέγεις λευκά είδη και τι θα συμβούλευες άλλες μανούλες;- Τι σε κάνει # businessmum;

Τα κριτήρια μου είναι ιδιαιτέρως αυστηρά και βασική μου προϋπόθεση είναι οι πρώτες ύλες να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο υποαλλεργικές και φυσικές. Το δέρμα των παιδιών είναι τόσο ευαίσθητο και πρέπει να το προστατεύουμε με τον καλύτερο τρόπο. Θεωρώ υποχρέωση μου να προστατεύσω τα παιδιά μου από οποιαδήποτε παρενέργεια. Αυτό ακριβώς θα συμβούλευα όλες τις μητέρες. Μια δοκιμή των προϊόντων MotherTouch θα σας πείσει για τα λεγόμενα μου. Είμαι σίγουρη ότι όποια μητέρα χρησιμοποιήσει τα προϊόντα μας , δεν θα χρησιμοποιήσει ξανά κάτι άλλο .

6. Ποια είναι τα 3 αγαπημένα προϊόντα σου αυτή τη περίοδο που θα βρούμε στη MotherTouch;

Όλα μας τα προϊόντα είναι ιδιαίτερα και έρχονται για να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών όλων των ηλικιών μέχρι 12 ετών αλλά και όλης της οικογένειας αφού υπάρχουν Bamboo πετσέτες ακόμα και για την Μάμα και τον Μπαμπά. Ωστόσο αν διάλεγα, θα έλεγα το Μπουρνουζάκι Zipper με φερμουάρ για εύκολο και γρήγορο κλείσιμο ειδικά τώρα τον χειμώνα που η θερμοκρασία είναι χαμηλή. Ιδιαίτερα εύχρηστο για μέσα στο σπίτι όσο και για εξωτερικές δραστηριότητες των παιδιών όπως το κολυμβητήριο. Να τονίσουμε ότι τα προϊόντα μας είναι ισοθερμικά .

Επίσης, η πετσέτα Mother Hug είναι μια ιδιαιτέρως έξυπνη και πρακτική λύση για παιδιά αλλά και για τους γονείς. Μοναδικά σχεδιασμένο ώστε η μαμά και ο μπαμπάς να αγκαλιάζουν το παιδί μετά το μπάνιο χωρίς να βραχούν. Τέλος, θα πρότεινα μια κάπα Start Triangle για τα μωράκια μας. Εξαιρετικά απορροφητική, αντιβακτηριδιακή και αντιμυκητιακή θα προφυλάξει το μωρό σας από ερεθισμούς και αλλεργίες

7. Θύμισε μας τους τρόπους επικοινωνίας με τη MotherTouch.

Site: www.mothertouch.gr
Facebook: @mothertouch.gr
Instagram: mothertouch.gr

 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts