Home MUM  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΡΟΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ BABYSWIMMING

 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΡΟΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ BABYSWIMMING

by Ivi Chrysou Belesi

Είστε και εσείς από αυτούς του γονείς με μωράκι ή με μεγαλύτερο παιδάκι που λόγω υποχρεώσεων παραμένετε ακόμα, Ιούλιο μήνα, στην Αθήνα και αναρωτιέστε τι μπορείτε να προσφέρετε στο πλασματάκι σας για να διασκεδάσει και να δροσιστεί; H λύση είναι μια, αντί για παραλία, πάμε σε πισίνα. Αλλά όχι σε οποιαδήποτε πισίνα. Η αγαπημένη μας πισίνα στη πόλη για τα μωράκια μας είναι αυτή στα Χελωνάκια καθώς είναι ειδικά διαμορφωμένη για μαθήματα babyswimming, τηρεί όλους τους κανόνες υγιής και διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους προπονητές και δασκάλους κολύμβησης.

Τα Χελωνάκια διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με σταθερή θερμοκρασία νερού 32°C και βάθος πισίνας 1,10m. Η πισίνα ελέγχεται συχνά με τακτικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους καταλληλότητας ύδατος. Υπάρχουν διαμορφωμένοι χώροι αποδυτηρίων με ντουζιέρες, αλλαξιέρες για την αλλαγή των βρεφών και ντουλαπάκια και κουτιά αποθήκευσης των προσωπικών αντικειμένων.

Θα σας μεταφέρω όμως τη δική μου εμπειρία με τα Χελωνάκια τους τελευταίους μήνες που τα επισκέπτομαι εβδομαδιαία με τη μικρή μου. Πρόκειται για ένα τόσο χαρούμενο, φιλόξενο, οργανωμένο, καθαρό χώρο με φιλικό προσωπικό γεμάτο χαμόγελα, εξειδικευμένους δασκάλους κολύμβησης. Με λίγα λόγια πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο για να ξεφεύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να εξασφαλίσετε δημιουργικό χρόνο με τα μικρά σας και παράλληλα να τα βοηθήσετε να κοινωνικοποιηθούν, γνωρίζοντας άλλα παιδάκια, να εξοικειωθούν με το νερό και να εκπαιδευτούν σωστά στη κολύμβηση.

Στα Χελωνάκια μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εφόδια για τα μικρά σας αλλά και για εσάς όπως μαγιό πάνα, αθλητικά μαγιό, σκουφάκια για τα μαλλιά και άλλα είδη. Επίσης στις εγκαταστάσεις τους βρίσκεται και χώρος δημιουργικής απασχόληση ενώ μπορούν να διοργανωθούν και παιδικά πάρτι.

Εκτός όμως από μαθήματα baby swimming, τα Χελωνάκια σκεπτόμενα και τις μαμάδες και τις εγκυούλες διαθέτουν προγράμματα Aqua Yoga, Aqua Aerobic, Aqua Power και Aqua για εγκύους.

Ένας μοναδικός χώρος που πρέπει να γνωρίσετε και  γιατί όχι να ένταξε στους προορισμούς της καθημερινότητάς σας με τα μικρά σας. Εγώ προσωπικά έχω ξετρελαθεί όπως φαίνεται άλλωστε και από τις περιγραφές μου και ειλικρινά έχω μετανιώσει που δεν το ξεκίνησα νωρίτερα καθώς από 3 μηνών ένα μωράκι μπορεί να ξεκινήσει το baby swimming. Πλέον αποτελεί μια πολύ αγαπημένη δραστηριότητα που αν δεν υπάρχει σημαντικό λόγος πραγματικά δεν χάνουμε μάθημα, είμαστε καλές μαθήτριες.

Το καλοκαίρι στη πόλη για εμάς θα περιλαμβάνει και στιγμές παιχνιδιού, μάθησης αλλά και χαλάρωσης στα Χελωνάκια, στην αγαπημένη τους πισίνα και φυσικά και μετά το καλοκαίρι το ραντεβού μας θα παραμείνει πιστό κάθε εβδομάδα.

Τα Χελωνάκια διαθέτουν και δικό του δωρεάν parking!

Μπορείτε να δείτε τους τρόπους επικοινωνίας αλλά και επιπλέον πληροφορίες στο site τους, xelonakia.gr!

Απολαύστε και εσείς τη μοναδική εμπειρία του baby swimming ή της γυμναστικής στο νερό μέσα στον εξαιρετικά διαμορφωμένο και φιλόξενο χώρο που διαθέτουν τα Χελωνάκια!

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts