Home BEAUTIFUL YOUBEAUTY ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ FREZYDERM

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ FREZYDERM

by Businessmum.gr

Όλα τα παιδιά υποδέχονται το φθινόπωρο με όρεξη για πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις με εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό χαρακτήρα. 

Μαζί με την επιστροφή στα σχολεία, όμως, επιστρέφουν κάθε χρόνο και οι «συνήθεις ενοχλητικοί ακάλεστοι επισκέπτες» στα παιδικά κεφαλάκια που σα στόχο έχουν να δημιουργήσουν αναστάτωση στα παιδιά, αλλά και στους γονείς. 

Αυτή τη χρονιά, λοιπόν, ας προετοιμαστούμε από νωρίς. Μαζί με τα σχολικά είδη ας προμηθευτούμε και τα κατάλληλα αντιφθειρικά προϊόντα ώστε να δράσουμε άμεσα στη περίπτωση που καταφέρουν οι ψείρες να περάσουν την πόρτα μας, αλλά και για καθημερινή πρόληψη όλο το χρόνο. 

Η Frezyderm, θέλοντας να ανακουφίσει άμεσα και με ασφάλεια  τους μικρούς μας φίλους, που δέχτηκαν τους απρόκλητους επισκέπτες προτείνει την ολοκληρωμένη αντιφθειρική αγωγή  Lice Free Set με φυτικά συστατικά. Τo Lice Free Set, απομακρύνει άμεσα τις ψείρες από το κεφαλάκι των παιδιών με φυσικό τρόπο. Η αγωγή είναι απόλυτα ασφαλής για την ευαίσθητη επιδερμίδα της κεφαλής των παιδιών, καθώς δεν περιέχονται τοξικά βιοκτόνα, χημικά, συντηρητικά και Parabens. Η αγωγή αποτελείται από το Lice Free Shampoo, τη Lice Free Lotion και το ειδικό χτενάκι για την απομάκρυνση της ψείρας. 

Τα τελευταία χρόνια η εκτεταμένη χρήση  αντιφθειρικών σκευασμάτων έχει οδηγήσει τις ψείρες στην ανάπτυξη μηχανισμών αντοχής στα διάφορα χημικά συστατικά, με αποτέλεσμα να μειώνεται η δράση τους. Έχει παρατηρηθεί ότι οι ψείρες ακμάζουν σε ηλικίες από 3 έως και 12 ετών και ότι  τα παιδιά του Δημοτικού προσβάλλονται από φθειρίαση σε ποσοστό πάνω από 40% και κάθε παιδί μπορεί να ακολουθήσει ακόμα και 5 αγωγές το χρόνο. Η αποτελεσματικότητα, όμως, του Lice Free Set στηρίζεται στα αιθέρια έλαια από Tea Tree, Γεράνι και Λεβάντα και στο φυτικό εκχύλισμα εκχύλισμα Καλέντουλας και Acetum, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα φυσικά ενεργά συστατικά του, αντιμετωπίζει και απομακρύνει τις ψείρες με φυσικό τρόπο. Παράλληλα, το Lice Free Set καταπραΰνει το κεφαλάκι των παιδιών από τον κνησμό και τους ερεθισμούς που προκαλεί η φθειρίαση, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και  προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα ακόμη και μετά το μπάνιο.
Με το Lice Free Set της Frezyderm το κεφαλάκι των παιδιών απαλλάσσεται από ψείρες αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Τέλος για καθημερινή πρόληψη και αποφυγή επιμόλυνσης η FREZYDERM προτείνει την καθημερινή εφαρμογή στα μαλλάκια της μαλακτικής λοσιόν πρόληψης Lice Rep, η οποία  τα περιποιείται και τα προστατεύει, απωθώντας τις φθείρες και προλαμβάνοντας την μετάδοση τους, με φυσικό τρόπο χωρίς χημικά πρόσθετα. Έτσι το παιχνίδι των μικρών φίλων ξεκινά άφοβα!

Σχετικά με τη FREZYDERM

Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στο σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Έχοντας μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της FREZYDERM αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας και σχεδιάζει τα προϊόντα FREZYDERM χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας! Με αποτελεσματικές συνθέσεις από δραστικά συστατικά, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα η καθημερινή περιποίηση με τη FREZYDERM γίνεται μια πραγματική απόλαυση!

Η FREZYDERM διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, την καθημερινή περιποίηση και την επαναφορά της υγείας των μαλλιών, τη φροντίδα των ποδιών, την αντιμετώπιση των δερματικών κηλίδων, την περιποίηση της λιπαρής και ακνεϊκής επιδερμίδας καθώς και τις ανάγκες της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας.

Επισκεφτείτε το https://www.frezyderm.gr

Ακολουθήστε τη Frezyderm στο Facebook: https://www.facebook.com/frezyderm

 

 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts