Home BEAUTIFUL YOUFASHION Χειροποίητα, οικολογικά πλεκτά και χρηστικά προϊόντα από το Mirena Made

Χειροποίητα, οικολογικά πλεκτά και χρηστικά προϊόντα από το Mirena Made

by Ivi Chrysou Belesi

Tα επαναχρησιμοποιούμενα πλεκτά face scrubbies που έφτασαν στα χέρια μου μέσω ενός press kit  ήταν η αφορμή για να γνωρίσω και τελικά να ενθουσιαστώ με τον trendy , καινοτόμο πλεκτό πόντο-πόντο κόσμο του Mirena Made, αλλά και την δημιουργική Μιρένα. Η Mιρένα είναι μια businessmum που έκανε το hobby της δουλειά και μέσα από τις δημιουργίες κάνει χαρούμενα μικρά και μεγάλα παιδιά αλλά και τις σύγχρονες πολυάσχολες μαμάδες που τους λύνει τα χέρια από την αφαίρεση του μακιγιάζ του με τα face scrubbies, μέχρι τα dishcloths και dishscrubbies για τις δουλειές της κουζίνας. Τα χρησιμοποίησα όλα και δηλώνω πλήρως ικανοποιημένη και τυχερή που τα χειροποίητα, ελληνικά, πλεκτά και οικολογικά προϊόντα του Mirena Made μπήκαν στη ζωή μου …και θα μείνουν! 

Ας γνωρίσουμε λοιπόν καλύτερα το Mirena Made και την δημιουργό του!

1. Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το πλέξιμο και τα εργόχειρα?
Ξεκίνησα περίπου πριν 7 χρόνια… Ως stay-at-home-mom αισθάνθηκα ότι χρειάζομαι ένα χόμπυ, μια δική μου ασχολία που δεν θα είχε σχέση με τα παιδιά και τη φροντίδα τους. Συμπτωματικά, εκείνη την περίοδο ακριβώς το πλέξιμο έγινε trendy! Οπότε, είχα στη διάθεσή μου πληθώρα πηγών (περιοδικά, βιβλία κτλ) αλλά και υλικών (καθώς άρχισαν να ανοίγουν πολλά νέα καταστήματα με υλικά πλεκτικής)

2. Πώς πρόκυψε η ιδέα του Mirena Made;
Σιγά σιγά, όσο περισσότερο ασχολιόμουν, τόσο τα πλεκτά γινόντουσαν πιο άρτια, πιο ανθεκτικά και πιο όμορφα. Και τότε, με την παραίνεση φίλων “Γιατί δεν τα πουλάς;” άρχισε να γυρίζει στο μυαλό μου η ιδέα του Mirena Made. Mirena Made γιατί όλα είναι πλεγμένα πόντο-πόντο από τα χέρια μου!

3. Πώς εμπνέεσαι και σχεδιάζεις τα προϊόντα σου ;
Εξαρτάται από τη στιγμή! Μια ανάγκη που πρέπει να ικανοποιηθεί, μια ιδέα που είδα κάπου… Πάντα όμως μελετάω πολύ πριν το σχεδιασμό και την υλοποίηση ώστε να διασφαλίσω ότι το προϊόν που θα διαθέσω προς πώληση θα είναι άρτιο!

4. Πώς επιλέγεις τα υλικά σου ; Όλα έχουν οικολογικό χαρακτήρα τυχαίο ή όχι;
Καθόλου τυχαίο! Επιλέγω μόνο νήματα 100% βαμβακερά και σπανιότερα ακρυλικά και αποφεύγω τις ίνες ζωικής προέλευσης. Πρώτον, είμαι vegan οπότε η επιλογή αυτή είναι μονόδρομος για εμένα, από την άλλη, οι ζωικές ίνες κατηγορούνται για αλλεργίες.

5. Τι μπορεί να βρει κάποιος στη συλλογή σου ;
Στη συλλογή μου θα βρείτε κουκλάκια για μικρά και μεγάλα παιδιά , αλλά και μια σειρά επαναχρησιμοποιούμενων προϊόντων για το σπίτι: face scrubbies που αντικαθιστούν τους δίσκους ντεμακιγιάζ και dishcloths και dishscrubbies που αντικαθιστούν το σφουγγαράκι και το συρματάκι για τα πιάτα αντίστοιχα.

6. Τώρα με το #menoumespiti συνεχίζουν κανονικά οι παραγγελίες να παραδίδονται?
Εννοείται! Το ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζεται κανονικά! Για μένα, δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, #σπίτιέμενα και #σπίτιμένω και εργάζομαι! Οι παραγγελίες σας εκτελούνται κανονικά μέσα από το ηλεκτρονικό μου κατάστημα στο Etsy https://www.etsy.com/shop/MirenaMade?ref=seller-platform-mcnav, και μάλιστα με δωρεάν μεταφορικά για την Ελλάδα!

7. Τι νέο να περιμένουμε στη συλλογή σου ;
Νέα επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα ! Ένα πλήρες spa set αλλά και προϊόντα για βρεφάκια! Τώρα που #μένουμεσπίτι , οι ιδέες έρχονται βροχή!

8. Θύμισε μας τρόπους επικοινωνίας & social media
Θα με βρείτε στο Instagram και στο Facebook @bymirenamade

Mirena Made γιατί όλα είναι πλεγμένα πόντο-πόντο από τα χέρια μου! 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts