Home BEAUTIFUL YOUFASHION Παρισιάνικο αέρα φέρνει η MISS POLYPLEXI στις εμφανίσεις μας με τη νέα συλλογή της!

Παρισιάνικο αέρα φέρνει η MISS POLYPLEXI στις εμφανίσεις μας με τη νέα συλλογή της!

by Ivi Chrysou Belesi

Μετά από 2 μήνες καραντίνας και διανύοντας τους μήνες της Άνοιξης, η προσμονή για το καλοκαίρι είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Μπορεί πολλά να αλλάζουν αλλά εμείς με αισιοδοξία θα βρίσκουμε κάθε τρόπο για να ομορφαίνουμε τη ζωή. Και η αγαπημένη μας MISS POLYPLEXI αυτό κάνει τα τελευταία 3 χρόνια που έχει μπει στη ζωή μας και συνεχίζει δυναμικά και τώρα με την νέα της κολεξιόν «Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020»που φέρει το όνομα «Le Retour à Paris» («Η επιστροφή στο Παρίσι»).

Δημιουργική, πρωτότυπη, γεμάτη στυλ, φινέτσα, κομψότητα και αγάπη για τη μόδα και τις γυναίκες, η MISS POLYPLEXI χαρίζει μέσα από κάθε κολεξιόν της μοναδικές δημιουργίες για κάθε ανάγκη και γούστο της σύγχρονης γυναίκας αλλά και της businessmum!     

Οι δημιουργίες της ταξιδεύουν σε όλο το κόσμο με ελληνικό μεράκι, μοναδικότητα αλλά και άποψη για τη μόδα και τις σύγχρονες τάσεις.

Με τη νέα κολεξιόν «Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020, Le Retour à Paris» η MISS POLYPLEXI , δηλαδή η σχεδιάστρια Βασιλική Θεοδώρου επέστρεψε αρχές του χρόνου στο Παρίσι, σε μια πόλη που είχε ζήσει κάποια χρόνια πριν η ίδια, για το λανσάρισμα αυτής της συλλογής, όπου μέσα από το φωτογραφικό υλικό που μπορείτε να δείτε τόσο στο eshop όσο και στα social media της πραγματικά κατάφερε να μας ταξιδέψει στη πόλη του φωτός και του έρωτα με στυλ.

Η γαλλική φινέτσα, η κομψότητα που πάντα χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες της MISS POLYPLEXI αλλά και η νοσταλγία είναι χαρακτηριστικά που αντανακλώνται σε αυτή τη συλλογή της και μπορείτε να απολαύσετε στην καμπάνια «Le Retour à Paris»

Κάθε φορά η πρωτοτυπία και οι μοναδικές τεχνικές που χρησιμοποιεί η ταλαντούχα Βασιλική, σχεδιάστρια του brand είναι αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστές τις δημιουργίες και ενθουσιάζει το γυναικείο κοινό που έχει εμπιστευτεί ήδη ή γνωρίζει για πρώτη φορά την MISS POLYPLEXI.     

Και αυτή τη νέα συλλογή, «Le Retour à Paris» («Η επιστροφή στο Παρίσι») είμαι σίγουρη πως εμείς οι γυναίκες θα την αγαπήσουμε πολύ για το όμορφο αισθητικά τελικό αποτέλεσμα, πιο πολύ από ποτέ.

Ταξίδια μαγικά ακόμα και του μυαλού υπόσχονται οι τσάντες από raffia οι οποίες είναι αυτές, που όπως φαίνεται θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη MISS POLYPLEXI. Εξαιρετικά καλοκαιρινές, και πολύ boho, τα boho girls θα ξετρελαθούν, με πλούσια μακριά κρόσσια και με κυρίαρχους τους μπεζ, καφέ και γήινους τόνους, που όλες αγαπάμε για τους μήνες του καλοκαιριού. Τις βρίσκουμε σε διάφορα μεγέθη και σίγουρα απευθύνονται σε κάθε γυναίκα που θέλει να επενδύσει σε μια χειροποίητη, ελληνική τσάντα για στυλ αλλά και πρακτικότητα στις εμφανίσεις της. Aκόμα και μια businessmum θα βρει την τσάντα του καλοκαιριού από τη νέα κολεξιόν της MISS POLYPLEXI.

Και η MISS POLYPLEXI δεν επαναπαύεται ποτέ και συνεχίζει να καινοτομεί.

Η MISS POLYPLEXI γίνεται ολοένα και πιο «sustainable», αφού φέτος θα δούμε μια ολοκληρωμένη σειρά από net bags, «τσάντες-δίχτυ», που μας χρησιμεύουν στα καθημερινά μας ψώνια αντί για πλαστικές σακούλες, ή ακόμα και ως πρακτικές τσάντες για να εξυπηρετήσουν άλλες ανάγκες, π.χ. vs. πλαστικών lunch boxes, κ.ά. Σταδιακά, πολλά από τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή μιας MISS POLYPLEXI τσάντας θα αντικαθίστανται από άλλα που θα ελαχιστοποιούν την επιβάρυνση του περιβάλλοντος μιας και στόχος της Βασιλικής είναι η MISS POLYPLEXI να γίνεται όλο και πιο «φιλική προς το περιβάλλον».

Και αυτό που με έχει ενθουσιάσει όπως νομίζω και τις περισσότερες φίλες της MISS POLYPLEXI είναι πως εκτός από κάθε συλλογή που θα μπορούμε να αποκτήσουμε τις δημιουργίες του αγαπημένου μας ελληνικού brand, θα υπάρχουν πλέον και κάποια σχέδια μοναδικά ή σε περιορισμένο αριθμό κατασκευασμένα από τα υλικά που έχουν μείνει στο εργαστήριο από την κατασκευή των βασικών σχεδίων της εταιρίας. Έτσι τα υλικά θα ανακυκλώνονται και θα επαναχρησιμοποιούνται και κάποια ή κάποιες τυχερές από εμάς θα έχουν την τύχη και τη χαρά να κατέχουν limited edition δημιουργήματα της MISS POLYPLEXI , όπως η τσάντα Josephine Multicolour.Πολύχρωμη και ιδιαίτερη σε μέγεθος που εξυπηρετεί σχεδόν όλη την ημέρα με εντυπωσίασε ! Και είμαι σίγουρη πως θα ακολουθήσουν εκπληκτικές δημιουργίες με τα “ανακυκλώσιμα” νήματα και υλικά της Βασιλικής! Ανυπομονώ.

 H MISS POLYPLEXI είναι από αυτά τα παραδείγματα δημιουργικότητας και καινοτομίας που ειλικρινά θαυμάζω, υποστηρίζω και χαίρομαι να βλέπω την εξέλιξή τους και να ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο με ελληνική ψυχή και μεράκι.

Θέλω πραγματικά να ανακαλύψετε μια ένα κλικ  τη νέα συλλογή της MISS POLYPLEXI  στο eshop  της αλλά και να την ακολουθήστε στα social media, Facebook , Instagram , Pinterest !

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts