Home BEAUTIFUL YOU SUMMER SKINCARE | Η royal jelly mask της Apivita θα σου χαρίσει τη φρεσκάδα και τη λάμψη που χρειάζεσαι πριν το καλοκαίρι!

SUMMER SKINCARE | Η royal jelly mask της Apivita θα σου χαρίσει τη φρεσκάδα και τη λάμψη που χρειάζεσαι πριν το καλοκαίρι!

Βασιλικός πολτός: το ελιξίριο της ζωής ή αλλιώς ένα συστατικό υπερπολύτιμο για τον πλανήτη, τον οργανισμό μας, αλλά και το δέρμα μας!

Αυτό το θαύμα της φύσης η Apivita έχει φροντίσει να το συμπεριλάβει στη σύσταση της καταπληκτικής μάσκας ομορφιάς Royal Jelly, την οποία δοκίμασα τον τελευταίο καιρό και πραγματικά λάτρεψα αφού έχω δει τεράστια διαφορά στην επιδερμίδα μου μετά τη χρήση της.

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, ενώ της χαρίζει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ώστε να παραμείνει φρέσκια, απαλή, αναζωογονημένη, λαμπερή και ενυδατωμένη. Ακόμα ο φρέσκος βασιλικός πολτός συμβάλλει στην αναδόμηση της επιδερμίδας, το αιθέριο έλαιο neroli καταπραΰνει το δέρμα από τυχόν ερεθισμούς, εξαφανίζοντας κοκκινίλες ή σπυράκια, ενώ το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο έχει αντιοξειδωτική δράση, χαρίζοντας στην επιδερμίδα μας νεανική και φρέσκια όψη.

Στα θετικά της συγκεκριμένης μάσκας με βασιλικό πολτό συγκαταλέγονται το υπέροχο άρωμά της, κάτι που χαρακτηρίζει  γενικότερα τα προϊόντα της Apivita, η καταπληκτική της υφή, που είναι ιδανική ακόμα και για ευαίσθητες ή λιπαρές επιδερμίδες, αλλά και η απίστευτα βολική της συσκευασία.

Tip: Για έξτρα δροσιά και αναζωογόνηση τώρα το καλοκαίρι πριν εφαρμόσεις τη μάσκα, τοποθέτησέ την για λίγο στο ψυγείο!

Feel the magic of the bees with Apivita!

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts