Home BEAUTIFUL YOUBEAUTY 5+1 Μάσκαρες που θα κάνουν τις βλεφαρίδες σου να μοιάζουν με ψεύτικες

5+1 Μάσκαρες που θα κάνουν τις βλεφαρίδες σου να μοιάζουν με ψεύτικες

Μάσκαρα, αυτό το ένα μαγικό καλλυντικό που μπορεί να απογειώσει οποιοδήποτε μακιγιάζ, αφού τίποτα δεν τονίζει τα μάτια και δεν δίνει τόση ένταση στο βλέμμα όσο αυτή.  Πάμε λοιπόν να δούμε παρακάτω τις 5+1 μάσκαρες που χρησιμοποιήσαμε και σας προτείνουμε, για ακαταμάχητες βλεφαρίδες που μοιάζουν σχεδόν ψεύτικες.

 

1.Better than Sex-Too Faced     Ίσως η πιο πολυδιαφημισμένη μάσκαρα του εξωτερικού και σήμα κατατεθέν της εταιρίας Too Faced και όχι άδικα. Το καινοτόμο βουρτσάκι της σε σχήμα κλεψύδρας έχει σχεδιαστεί κατάλληλα για να καλύπτει όλες τις βλεφαρίδες από το πρώτο κιόλας πέρασμα και να τους χαρίζει όγκο και μήκος. Και το καταφέρνει άψογα. Σε συνδυασμό δε με το κατάμαυρο χρώμα της, το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Ενδεικτικό είναι ότι κάθε φορά που τη φοράω δέχομαι τουλάχιστον μια ερώτηση, για το αν οι βλεφαρίδες μου είναι πραγματικές ή ψεύτικες. Bonus: κυκλοφορεί και σε αδιάβροχη version, για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια. Εμείς σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα. 

 

2.Monsieur Big-Lancôme

Η Monsieur Big μπορεί να κυκλοφόρησε φέτος από την Lancôme , αλλά έχει κερδίσει ήδη διθυραμβικά σχόλια και μια θέση στην καρδιά των γυναικών που αγαπούν το μακιγιάζ. Λίγο το έντονο μαύρο χρώμα της, λίγο το ειδικά σχεδιασμένο χοντρό βουρτσάκι της που δίνει απίστευτο όγκο στις βλεφαρίδες όταν την χρησιμοποιείς, λίγο ότι αντέχει όλη μέρα, την έχουν κατατάξει ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές για τέλειες βλεφαρίδες.

 

3.X-Traordinaire-Seventeen

Απίστευτος όγκος από την ρίζα της βλεφαρίδας, ιδανικό μήκος, καταπληκτικό χώρισμα, κατάμαυρο χρώμα και γύρισμα στις βλεφαρίδες που κρατάει όλη μέρα είναι αυτά τα οποία πετυχαίνει το κοντότριχο πλαστικό βουρτσάκι της X-Traordinaire από την Seventeen. Κατά τη γνώμη μου μια μάσκαρα που δεν έχει λάβει την αναγνώριση που της αξίζει, μιας και το αποτέλεσμα που προσφέρει είναι κυριολεκτικά σαν να φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες. Τα μόνα αρνητικά που θα μπορούσαμε να της προσάψουμε είναι ότι η φόρμουλα της δεν είναι τόσο ελαφριά όσο των άλλων που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, με αποτέλεσμα να την νιώθεις στις βλεφαρίδες σου καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, αλλά και η δύσκολη αφαίρεση της λόγω του ότι είναι αδιάβροχη. Bonus: διατίθεται σε πολλά fun χρώματα όπως μπλε και μωβ αν θες να πειραματιστείς. 

 

4.Lash Sensational-Maybelline 

Μια μάσκαρα που θέλει τον τρόπο της για να δουλέψει… αλλά όταν δουλέψει σε αποζημιώνει με το παραπάνω. Το ιδιόμορφο βουρτσάκι της είναι ιδανικό για να φτάσεις μέχρι και την τελευταία βλεφαρίδα. Για να πετύχεις το εφέ βεντάλιας και μήκος αρχικά πέρνα τις βλεφαρίδες σου με το καμπυλωτό μέρος του applicator, ενώ στη συνέχεια εφάρμοσε στις βλεφαρίδες σου το κοντό μέρος από το βουρτσάκι για να δώσεις όγκο στη ρίζα και να τονίσεις μοναδικά τα μάτια σου.

 

5.Paradise Exstatic Mascara-L’Oreal

Μια νέα προσθήκη στη λίστα με τις καλύτερες μάσκαρες, αφού κυκλοφόρησε φέτος και ήρθε για να μείνει. Το βουρτσάκι της μοιάζει αρκετά με αυτό της Better Than Sex και χαρίζει τόσο μήκος όσο και όγκο. Bonus: περιέχει καστορέλαιο με αποτέλεσμα να περιποιείται τις βλεφαρίδες σας όσο την φοράτε.

Bonus: Για τις γυναίκες που προτιμούν τα φαρμακευτικά καλλυντικά η Professional Volume Mascara από τον Κορρέ.

 

 

Επιμέλεια άρθρου: Ειρήνη Νικολάου
Η Ειρήνη Νικολάου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακή φοιτήτρια της ίδιας σχολής. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά και την περιποίηση, ενώ το αγαπημένο της «χόμπι» είναι να ενημερώνει  τις φίλες της  για όλα τα νέα προϊόντα ομορφιάς που κυκλοφορούν στην αγορά.

 

 

 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts