fbpx
Home FAMILY & HOME #Cooking Class #4_November20 | Wrap με αβοκάντο και σολομό

#Cooking Class #4_November20 | Wrap με αβοκάντο και σολομό

by Business Mum

#Cooking Class #4_November_20

Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε : 

  • 100 γρ. παντζάρια
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 1 κ.γ. ξίδι, από λευκό κρασί
  • 4 πίτες χορταρικών
  • 100 γρ. τυρί κρέμα
  • 150 γρ. σολομό, καπνιστό
  • 1 αβοκάντο
  • 100 γρ. ρόκα

Εκτέλεση 

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
  • Τυλίγουμε το κάθε παντζάρι σε αλουμινόχαρτο, προσθέτοντας στο κάθε ένα αλάτι, πιπέρι, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, ½ σκ. σκόρδο, 1 κ.γ. θυμάρι και τα ψήνουμε 180°C για 30 με 40 λεπτά.
  • Ξεφλουδίζουμε τα παντζάρια, τα τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  • Ρίχνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, το ξίδι και ανακατεύουμε.
  • Απλώνουμε 4 πίτες στον πάγκο εργασίας και μοιράζουμε το τυρί κρέμα, τον σολομό, αλάτι, πιπέρι, το αβοκάντο σε φέτες, το παντζάρι, τη ρόκα τυλίγουμε και σερβίρουμε.

Related Posts

Leave a Comment